У суботу, 6 лютого 2021 року, у Києві відбувся семінар на тему «Безпека життєдіяльності. Курс для батьків та дітей». Член Ради Громадської Спілки Української Федерації Професіоналів Безпеки, засновник групи компаній СТЕЛС-1 Вячеслав Павлів розповів дорослим слухачам, як в сучасних умовах, з урахуванням актуальних загроз та потенційних ризиків забезпечити безпеку дітей в реальному та віртуальному просторах. Окрема увага була приділена педагогічним питанням, профілактиці злочинів, а також однієї з найскладніших соціальних проблем – підліткової наркоманії.

В ході заходу батьки отримали методологічні настанови та спеціальні пам’ятки, розроблені навчально-методичним центром Служби охорони СТЕЛС-1. Присутні на заході батьки високо оцінили досвід та рівень підготовки семінару, висловили зацікавлення у проведенні практичних занять безпеки життєдіяльності для дітей.

Нагадаємо, що раніше окремі питання означеної проблематики Вячеслав Павлів висвітлив в авторському блозі на LB.ua (https://lb.ua/blog/vyacheslav_pavliv).

Соціальна відповідальність – наш пріоритет!

Ми – завжди поруч!